Eten en Drinken


Ontbijt & Brunch

Op doordeweekse dagen is het mogelijk om wakker te worden met een heerlijk en gemakkelijk ontbijt dat op je wacht in de koelkast! Geniet van een koelkastontbijt, zorgvuldig samengesteld met heerlijke en gezonde ingrediënten die je energie geven voor de dag. Alles wat je hoeft te doen is de koelkast openen en je lekkere ontbijt eruit halen. Kies uit onze verschillende opties en begin je dag met een glimlach!

Alle prijzen van de kamers worden weergegeven zonder ontbijt. Ontbijt voor € 11,95 p.p. (verrassingsontbijt, meer dan de moeite waard)

 

In het weekend is het ook mogelijk om een luxe ontbijt op de kamer geserveerd te krijgen. Dit ontbijt bestaat uit een uitgebreid assortiment aan verse broodjes, croissants en/of andere gebakjes, diverse soorten beleg zoals kaas, vleeswaren en zoet beleg, verse vruchtensappen en een selectie van vers fruit. Het luxe ontbijt is de perfecte manier om uw dag te beginnen met een smakelijke en voedzame maaltijd. Het is ook een ideale keuze voor als u een leuke actieve dag voor de boeg heeft en wat extra energie nodig hebben om de dag door te komen. Wij zorgen ervoor dat het ontbijt met zorg en aandacht wordt bereid en gepresenteerd, zodat u optimaal kunt genieten van uw ontbijtervaring bij ons. Voor het luxe ontbijt rekenen wij €16,95 p.p.

 

Kook weekend

Kookweekend arrangement

Heerlijk in relaxte sfeer koken met familie, vrienden of collega's!

Het zal u aan niets ontbreken, tijdens dit actieve culinaire weekend. Onder leiding van een chef gaat u aan de slag in de zeer goed uitgeruste keuken. Wij laten ons hierbij door Meesterkok Ad Janssen, bekend van o.a. Het Kasteel van Rhoon en Bellevue Groothoofd hotel culinair in Dordrecht.

Voor deze dagen stellen wij een op maat gemaakt weekend samen, waarin lekker eten en drinken centraal staat.

Dit wordt een echt onvergetelijk weekend.

Inbegrepen:

- 1 overnachting in B&B Knechthuis

- uitgebreid ontbijt

- kookles

- diner, wijn en water

- stadswandeling

Weekend arrangement vanaf € 200 p.p.

kookworkshop bij bed en breakfastculinair bed en breakfast