Hotel Numansdorp


Op de enorme landerijen van de Hoeksche Waard bevindt zich hotel het Knechthuis. Een boerderijtje gebouwd naar het voorbeeld van rond eind 1800. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een rustig hotel in Numansdorp.

Ons hotel in Numansdorp is uitermate geschikt voor zakelijke gebruikers of natuurliefhebbers. Het Knechtshuis beschikt over een 3-tal kamers en is een mooi alternatief voor een hotel.

U kunt het Knechtshuis ook voor langere periode reserveren, neem contact op voor de mogelijkheden.

De zolderkamer

De zolderkamer is een kamer geschikt voor zakelijke doeleinden. Veel gasten nemen hier hun intrede wanneer zij bijvoorbeeld een training volgen bij het nabij gelegen Bonusan of op bezoek gaan bij andere bedrijven in de omgeving. U heeft de beschikking over o.a. gratis WiFi, TV.

De kamer heeft een luxe 2-persoonsbed en beschikt tevens over een eigen wastafel, douche en toilet.

hotel numansdorp

Zolderkamer

Chambre d’Alpes

Net zoals de zolderkamer heeft u hier de volledige vrijheid. De Chambre ‘d Alpe is geheel in stijl ingericht. U zult zich wanen als een god in Frankrijk. U heeft alleen geen uitzicht op een piste of hoge bergen, maar op een zwembad. Ideaal met lekker weer.

U heeft bij de Chambre d’Alpe de beschikking over een eigen keuken en een ronde tafel waar u rustig aan kunt ontbijten, lunchen of dineren.

bed en breakfast numansdorp

Het Voorhuis

In de kamer ‘Het Voorhuis’ heeft u de beschikking over een ruime keuken. Deze kamer is geschikt om lekker te koken en even heerlijk tot rust te komen in het rustige Numansdorp

Bent u even toe aan een rustige omgeving of wilt u gewoon genieten van de rust en de natuur? Dan is het Voorhuis perfect om bij te komen.

luxe bed en breakfast groepsaccommodatie

Bekijk alle accommodatie.

Hotel in de Hoeksche Waard

Onze bed & breakfast is dan ook hét alternatief wanneer u op zoek bent naar een hotelkamer in de hoeksche waard.

hotel in numansdorp

Boek direct uw kamer via onze website.