Overnachting nabij Bonusan


Slapen nabij Bonusan

Bent u op zoek naar een overnachting in de buurt van Bonusan te Numansdorp? Rust na een lange cursusdag uit in Bed & Breakfast het Knechtshuis. Op slechts 3,7 kilometer rijden van Bonusan bevindt zich onze vrijstaande B&B, ideaal als u s'ochtends weer vroeg uit de veren moet. 

Geniet van een ontbijtje voordat u vertrekt naar Bonusan. Tevens is het Knechtshuis een heerlijk thuiskomen, na een opleidingsdag bij Bonusan.

Bonusan Opleiding? Jouw slaapplek om de hoek!

Na een dag opleidingen en trainingen gevolgd bij Bonusan is er niets beter dan even te relaxen. Kom even tot rust en laat de stof op je inwerken. Bij goed weer rust u heerlijk uit aan het zwembad met een glas rosé of een heerlijk biertje. 

Het Knechtshuis biedt u onder andere de Hollansche Zolderkamer. Ideaal wanneer u alleen bent op training en in een knusse omgeving wilt slapen vlakbij Bonusan in Numansdorp. Daarnaast beschikken wij ook over 2 luxe studio's, het Voorhuis en de Chambre d'Alpes.

Heeft u overige vragen? Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden of bel Cor zelf. Hij staat u graag te woord.